Lekdetectieapparatuur

Lekdetectieapparatuur, akoestisch, infrarood, rookdetectie

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in lekdetectie. De verkoop van hoogwaardige apparatuur en de complete dienstverlening wordt door ons aangeboden. Het opsporen van lekkages omvat diverse technieken en methodes. Wij leveren alleen de allerbeste en modernste apparaten en detectietoestellen.

 

 

Thermografie - FLUKE
Rookgenerator

 

 

vonRoll lekdetectie
 

Lekpen

Lekpen, de kleinste lekdetector of ruismeter met topprestaties in zakformaat. Direct testen van afsluiters en drukleidingen.

 

 

Download:
Folder Lekpen
 

 

 

 

 

    

Lekdetectietoestel TERRALOG

De nieuwste techniek voor een efficiënt resultaat. TERRALOG - een compact, handzaam apparaat, dat uitblinkt door de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De toegepaste technologie garandeert een probleemloze en precieze opsporing van iedere lekkage aan waterleidingen, sanitairinstallaties, brandkranen etc.

 

 

Download:
Folder TERRALOG

 

 

 

 

LOG 3000 laptopcorrelator

De vonRoll/Wagamet LOG 3000 is één van de beste laptopcorrelatoren op de markt. Zwitserse precisie en kwaliteit garanderen  verbluffende resultaten. Lekdetectie voor gas- en waterleidingen door middel van correlatortechniek maakt centimeternauwkeurige detectie van lekkages aan water- en gasleidingen mogelijk.

 

 

Download:
Folder LOG3000

 

 

 

 

Infrarood thermografie

Thermografische infraroodcamera

De thermografische infraroodcamera's van FLUKE bieden de kwaliteit en betrouwbaarheid van een wereldmerk. Lekdetectie, gebouwenanalyse en industriële toepassingen zijn met deze toestellen bijzonder gebruiksvriendelijk uit te voeren.

 

 

Download:
Folder thermografische infraroodcamera's TI 1XX

 

 

 

 

 

Rookgenerator

Eenvoudig lekkages opsporen met de rookgenerator RGW03. Ideaal voor het opsporen van lekkages in leidingen, rioleringsstelsels, daken, tanks en het oplosen van stankproblemen.

 

 

Download:
Folder rookgenerator RGW03

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter