Flowmeting

Flow- en drukmetingen

Doorstromingsmetingen voor bluswaterinstallaties worden steeds belangrijker. Beheerders van bluswaterinstallaties moeten kunnen aantonen hoeveel de daadwerkelijke capaciteit op brandkranen bedraagt. 
Met onze gecertificeerde digitale flow- en drukmeters, ultrasone ‘clamp-on’ flowmeters, dataloggersystemen etc. kunnen wij exacte metingen van druk en doorstroming op alle leidingsystemen verrichten. Het vastleggen van meetgegevens en de ‘bewijsvoering’ over de gemeten trajecten of aansluitingen is een must i.v.m. klachten, verzekeringskwesties, veiligheidsvoorschriften etc. Een betrouwbare en vooral ‘leesbare’ rapportage is hiervoor een vereiste.

 

 

       

 

       

 


 

       

 

Door gebruik te maken van diverse soorten dataloggers in combinatie met specifieke softwarepakketten zijn wij in staat om alle meetgegevens in overzichtslijsten en grafieken tot zeer heldere en uitgebreide rapporten te verwerken.

      

Voor onze opdrachtgevers kunnen wij exacte fysieke flowmetingen uitvoeren tot 1200 m³/h per meetpunt.
Met onze ultrasone flowmeters zijn wij in staat om door buizen heen exacte flowmetingen van alle buisdiameters ongeacht de doorstromingscapaciteit uit te voeren. Wanddiktemetingen zijn bovendien onderdeel van het meten met ultrasone clamp-on flowmeters.

Drukmetingen, leidingen afpersen, drukbewakingen en netcontrole kunnen wij in ieder gewenst drukbereik met diverse digitale dataloggersystemen uitvoeren.
 
Download:
Folder dienstverlening

 

Video: 
 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter