Seminars

 

Pipe-Inspector Seminar 27-06-2014

 

Op vrijdag 27 juni 2014 heeft Schmidt Watertechniek B.V. het Pipe-Inspector Seminar georganiseerd. Dit seminar stond voornamelijk in het teken van het nieuwe product in ons assortiment, namelijk de Pipe-Inspector. Met de Pipe-Inspector kan voor het eerst zonder bedrijfsonderbrekeing en compleet materiaalonafhankelijk een volledige visuele HD inspectie met akoestische lekdetectie in transport- en distributieleidingen worden uitgevoerd. Dit product is ontwikkeld door het Oostenrijkse bedrijf MTA. De directeur van MTA, dhr. Marko Taverner was tijdens dit seminar aanwezig om tekst en uitleg te geven.

 

 

Genodigden waren vanaf half 10 welkom voor het seminar, gehouden in restaurant Portofino te Ouddorp. Na een korte inleiding over het bedrijf Schmidt Watertechniek B.V., begon het seminar met uitleg over het Ortomat-MT systeem, permanente of mobiele netbewaking. Vervolgens werd een presentatie gegeven  over WCS – Water Control Systems, tevens ontwikkeld door MTA. WCS is een systeem voor het vastleggen van dynamische meetwaarden en statische condities op het gebied van de drinkwatervoorziening, afvalwatersystemen, zuiveringsinstallaties, stadsverwarming, industrie en milieu. Vanaf 11.00 uur werd uitsluitend de Pipe-Inspector behandeld met uitgebreide presentaties over onder andere de eigenschappen van het systeem en de toepassingsgebieden.

 

 

In restaurant Portofino hadden wij de beschikking over twee zalen op twee verdiepingen. De derde verdieping bood een prachtig uitzicht over de jachthaven van Port Zélande en de stranden van Ouddorp. De heerlijke lunch werd verzorgd door restaurant Portofino en bestond onder andere uit bruschetta, pasta, pizza en antipasti.

 

 

Na de lunch werd er veel gediscussieerd over de Pipe-Inspector, zowel onderling als met de heer Taverner. Om half drie liep het seminar ten einde en gingen de genodigden tevreden huiswaarts. We hebben veel positieve feedback ontvangen op deze dag en we zijn van plan om in de nabije toekomst meer seminars te organiseren. 

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Pipe-Inspector.

Klik hier voor meer informatie over de Ortomat-MT.

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter