Brandkranen

vonRollhydro - bovengrondse brandkranen                    

 

Geavanceerde technologie en vormgeving garanderen de bluswatervoorziening

Een groot vermogen, montage- en bedieningsgemak en overtuigende designs zijn doorslaggevende eigenschappen van al onze brandkranen.
Met de vonRollhyplus leveren wij de krachtigste brandkranen die op de markt verkrijgbaar zijn. Het model 1896 vonRollhydeco is een sieraad voor historische plaatsen en pleinen. De vonRollhyclassic blijft het Zwitserse ORIGINEEL - vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. De gegolfde vonRollhy5000S overtuigt door vormgeving en vermogen en de gepatenteerde aluminium vonRollhytec overtuigt door een modulair constructieconcept met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Alle vonRoll brandkranen zijn voorzien van de gepatenteerde ventieltechnologie REVO. REVO combineert op eenvoudige, maar slimme wijze de voordelen van radiaal en conisch dichtende systemen. Gecompliceerde en foutgevoelige aanpassingen van brandkraan onderstukken zijn voortaan overbodig. Door toepassing van geavanceerde giet- en productietechnieken, uitstekende roestbescherming met een beschermlaag en een zorgvuldige materiaalkeuze blijven vonRoll brandkranen wat ze altijd al waren: duurzaam de beste.

 

 

Downloads:
Folder vonRollhydro productoverzicht 
Folder vonRollhydro bovengrondse brandkranen (D)
Folder vonRollhydro bovengrondsebrandkranen (GB)
Folder vonRollhydro Hyplus (D)
Folder vonRollhydro Hytec

                 


   

 

vonRollhydro - ondergrondse brandkranen

 

                     

Downloads: 
Folder vonRoll hydro ondergrondse brandkranen (D)

 

          

 

EWE-tuinhydrant en tuinstandpijpen

De EWE-tuinhydrant en de EWE-tuinstandpijpen zijn reeds vele jaren beproefd en bewezen. De tuinhydrant en tuinstandpijpen zijn bij uitstek geschikt voor tuinen en parkeerplaatsen alsmede woonwagen- en kampeerterreinen. Ook op regionale en nationale tuinshows worden de appendages reeds met veel succes gebruikt. De afzonderlijke componenten van de appendages zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing of roestvrij staal en zorgen voor een lange levensduur en veilige werking.

 

Download:
Folder EWE tuinhydrant
Folder EWE tuinhydrant (D)

 

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter